Pass-the-orange: 25 jaar Basic Orange

In de ruim 25 jaar dat Basic Orange bestaat hebben we alles meegemaakt in de opkomst van het internet van vandaag. Met heel veel mooie websites en applicaties voor tal van organisaties in de zorg, finance, cultuur en non-profit sector. In deze videoserie uit 2020 vragen we (oud)medewerkers, partners en klanten om een leuke anekdote te vertellen uit onze 25 jarige bestaan.

 

Maarten Dirksen, eigenaar van Basic Orange, bijt het spits af en geeft de sinaasappel door aan mede-oprichter en vriend Alewijn Medendorp (Scanologics.com).

 

Pass-the-Orange #2 Gert Hindriks
Vandaag is Gert Hindriks, de eerste medewerker van Basic Orange, aan de beurt! Op dit moment werkt hij voor de websites Landschaperfgoedutrecht.nl en utrechtaltijd.nl weer samen met Basic Orange, dit keer als opdrachtgever. 

 

Pass-the-Orange #3 - Anna en Ilja van Theater de Purmaryn

 

Pass-the-Orange #4 - Antoine Lelieveld van Stichting Amivedi 

Pass-the-Orange #5 - Nico Knegt
Deze keer wordt de sinaasappel gevangen door coach en adviseur Nico Knegt! Nico was bij de start van Basic Orange: “Ik zag twee kerels die razend enthousiast en heel leergierig waren”. Ben je benieuwd naar het eerste advies dat hij de mannen 25 jaar geleden gaf? 

 

Pass-the-Orange #6 - Ilonka Coenraad (Patient Journey Lab)
Dit keer vertelt Ilonka Coenraad van Patient Journey Labs hoe zij partner van Basic Orange is geworden op het gebied van customer journeys in de gezondheidszorg.

 

Pass-the-Orange #7 - Juliette Dufornee - Stichting Oude Muziek
Vandaag is Juliette Dufornee van Stichting Oude muziek aan de beurt. De afgelopen jaren hebben we samen hard gewerkt aan de website. Met behulp van online personalisatie worden bezoekers nu nog beter naar hun concertkeuze geleid. Benieuwd hoe? Bekijk de video! Meer weten over ons online personalisatie traject bij Strichting Oude muziek? Lees de gehele case via https://upersonal.nl/ervaringen/.

 

Pass-The-Orange #8 - Martin van Kranenburg
Martin van Kranenburg is één van Nederlands grootste conversiespecialisten. Hij vertelt dat hij Maarten van Basic Orange al 23 jaar kent en om de zoveel tijd tegenkomt in de wereld van het web. Sinds een paar jaar werkt hij samen met Basic Orange aan het personaliseren van websites en het geven van marketing cursussen met de focus op tekst: schrijven voor het brein. www.onlinebeinvloeden.nl

 

Pass-the-Orange #9 - Eric Zomer
Eric Zomer (zomerinhuis.nl) kwam als marketeer aan tafel bij Basic Orange voor de rebranding van de Basic Orange huisstijl. Daarna heeft hij als partner van Basic Orange meegewerkt aan de branding voor vele websites. Vanuit zijn woonplaats Laren vertelt Eric over de samenwerking. Meer over Eric Zomer: https://www.basicorange.nl/over-ons/communicatiecombinatie/

 

Pass-the-Orange #10 - Arnold Visser van Umbraco
Arnold Visser is al jaren het gezicht van de Umbraco community in Nederland. Umbraco is 'the friendly cms'. Hij gaat langs bij Maarten Dirksen van Basic Orange om bij te praten over Umbraco 9 welke binnenkort gereleased wordt. Maarten en Arnold komen elkaar al jaren tegen sinds Basic Orange rond 2012 overstapte op Umbraco voor haar websites.

 

Pass-the-Orange #11 Selma van Woningborg
Selma Jacobs van Woningborg vertelt over de totstandkoming van hun websites en de prettige samenwerking.

 

Pass-the-Orange #12 - slot - Maarten Dirksen

Een jaar lang reisde de Basic Orange sinaasappel door het land langs (oud)medewerkers, klanten en partners. Zij vertelden leuke anekdotes uit de rijke geschiedenis van Basic Orange. Maarten sluit het 25 jarig jubileum-jaar af met een toost op de toekomst.