Sinaasappel
We zijn online specialisten

Basic Orange: Expert in weboplossingen

Over Basic Orange

Basic Orange maakt al 25 jaar creatieve online communicatie-oplossingen, van begin tot eind. We definiëren wie jouw klanten zijn, bepalen de online strategie, bouwen (Umbraco) websites met koppelingen naar CRM of ticketing systemen en verzorgen de optimalisatie van je website en online applicatie. 

Quote
Schouwburg Amstelveen is al 20 jaar tot volle tevredenheid klant van Basic Orange. In een branche die voortdurend in beweging is, zegt dat waarschijnlijk genoeg. Basic Orange is flexibel, vooruitstrevend en bovenal een fijne partner om mee samen te werken.
Quirine Muntz Hoofd Marketing & Communicatie Schouwburg Amstelveen

Sinds 1995

Wist je dat wij het oudste webbureau in Nederland zijn dat nog steeds door dezelfde eigenaar gerund wordt? In 1995 begon Basic Orange als de eerste Nederlandse webshop voor cd's. Developers bleken echter meer in trek dan cd's voor 35 gulden. Dus werden we een webbureau. We schoolden ons bij tot Umbraco-experts, breidden ons team uit met communicatieadviseurs en ontwikkelden een plug-in voor online personalisatie. We geloven in de kracht van flexibiliteit en ontwikkelen de diensten waar onze klanten naar vragen. Misschien daarom wel al ruim 25 jaar. 

widget.Title

Onze kernwaarden

Wij zijn online specialisten. No-nonse, maar wel gek op ons vakgebied: strategie, marketing, communicatie, design, development, service en systeembeheer. We helpen onze klanten hun doelgroepen effectief te bereiken en stellen altijd de eindgebruiker centraal. We streven naar het bouwen van duurzame relaties met onze klanten en staan voor goede samenwerking en korte lijnen. Samen met onze klanten gaan we voor het beste resultaat.

Onze expertise

Basic Orange richt zich niet alleen op het ontwikkelen van websites en online applicaties, maar ook op het voor- en natraject. Wij helpen met het definiëren van persona's en hun customer journeys. Zo creëren we voor alle verschillende doelgroepen van een webomgeving een relevante beleving. Daarnaast richten we ons op optimalisatie, zoals zoekmachine marketing en conversie- en usability-optimalisatie. Onze webomgevingen bouwen we in het flexibele CMS Umbraco, waarin bijna alles mogelijk is en al onze developers certifcaten hebben behaald.

Onze klanten

Ooit begonnen we met het bouwen van websites voor universiteiten en andere onderwijsinstellingen. Inmiddels is onze klantenkring breed en reikt van de culturele tot de financiële sector. Onder onze klanten vind je zorginstellingen, verzekeraars, automerken, non-profitorganisaties en bedrijven uit de commerciële dienstverlening. Meer over wat wij voor onze klanten doen, lees je op de pagina met klantcases.

Maarten

Wil je weten hoe we ook met jou een structurele samenwerking kunnen starten?

Ik vertel je er graag meer over.

Maarten Dirksen Directeur
Partners

Samen sterk met onze partners