Raket
Basic Orange Academy

Van kennis delen wordt iedereen beter 

Basic Orange Academy

Met de Basic Orange Academy nemen we onze klanten, relaties, partners en andere geïnteresseerden mee in de ontwikkelingen, trends en ervaringen binnen de online wereld. In periodieke kennissessies nodigen we experts uit om te spreken over specifieke onderwerpen zoals contentstrategie, e-mailmarketing, user testing, UX, Analytics, SEO en optimalisatie websites.

widget.Title

Website-optimalisatie d.m.v. UX & CRO (16 april 2024, Utrecht)

Speciaal voor Cultuurmarketing verzorgt Basic Orange de workshop 'Website-optimalisatie d.m.v. UX & CRO'. Met deze workshop krijg je inzicht in verschillende technieken om de prestaties van jouw website te verbeteren.

Er ontstaan steeds meer disciplines die zich richten op het ontwerpen van een optimale online gebruikerservaring. Zo kan je een website op verschillende manieren verbeteren: je kunt onder andere kijken naar leesbaarheid, navigatiestructuur, gebruik van afbeeldingen en relevante call-to-actions en het vermelden van USP’s. 

Tijdens deze nieuwe workshop krijg je handvatten van twee experts in het vakgebied om hiermee aan de slag te gaan. Je krijgt een introductie op veelgebruikte technieken zoals User Experience Design (UX design) en Conversion Rate Optimization (CRO). 

Na deze workshop ben je meer bedreven in conversie-optimalisatie, zodat je meer bezoekers van jouw website weet te overtuigen om zich te abonneren op een nieuwsbrief, door te klikken naar relevante content of een voorstelling, tentoonstelling of cursus te boeken. Ook wordt aan aandacht besteed aan digitale toegankelijkheid, zodat jouw website ook bruikbaar is voor mensen met een functiebeperking.

Datum: dinsdag 16 april 2024 (10:00 – 16:30 uur)
Locatie: ILFU in Utrecht
Meld je hier aan.

Maarten

Wil je meer weten over onze workshops? 

Ik vertel je er graag meer over.

Maarten Dirksen Directeur
Klanten

We delen onze kennis ook met: