Potlood
UX-, UI-design en content

User experience is het hart van je communicatie

UX-, UI-design & content

Je klant zoekt een website die aanspreekt: met een gebruiksvriendelijk design en relevante content. Wij helpen je de contentstructuur van je website te vertalen naar wireframes (een ‘bouwtekening’ van de website). Samen met een herkenbare stijlgids vormt dit een solide grafische basis voor je site. Hier voegen we kwalitatieve content in tekst en beeld aan toe voor de beste user experience.

Quote
Oprecht en met trots kan ik melden dat Basic Orange de huisstijl van Cultuurhuis Wherelant met een nieuwe website heel fris en helder heeft weten vorm te geven. Heel blij met hun deskundigheid, klantvriendelijke en persoonlijke benadering.
José van den Hurk Directeur-bestuurder Cultuurhuis Wherelant

UX - de gebruikerservaring staat centraal

UX (User experience) staat voor de gebruikerservaring van een klant met de website die hij of zij bezoekt. Het UX design bepaalt voor een groot deel of de klant terugkeert naar je website. Net zoals in de gewone wereld. Wanneer gebruikers een positieve ervaring hebben met je bedrijf, komen ze terug.

Uit onderzoek blijkt dat 88% van de online consumenten afhaken op een gebruikers-onvriendelijke website. Wanneer het UX design goed is, hebben gebruikers minder problemen of vragen bij het bezoeken van je website. Dit bespaart tijd en energie en het verhoogt de kans op een betere conversie. Wij passen onze UX design aan op onze doelgroep, die staat centraal bij het ontwerpen van een website. Wij kruipen daarom in de huid van je klant en zorgen voor een optimale ervaring voor elke bezoeker.

Design is de ambassadeur van je merk

Design moet mooi zijn, maar vooral ook goed en doordacht. Een goed design voegt waarde, betekenis en kwaliteit toe en is optimaal gericht op de doelgroepen van de website. Bij Basic Orange zijn we expert in het vertalen van je huisstijl naar een goed werkende online styleguide. Specifiek bedoeld voor alle online uitingen zoals je website, social media, nieuwsbrieven en apps. Onze designs sluiten perfect aan bij de gedefinieerde persona’s, en hierdoor ook bij de doelstellingen van je website.

Tips

Meer weten over een goed design? Bekijk onze kennistips

Lakhsmi

Wil je weten hoe we jouw website optimaal kunnen vormgeven?

Ik vertel je er graag meer over.

Lakhsmi Sewnath User Experience designer bij Basic Orange
Klanten

We werken aan UX- UI-design en content voor o.a.