Koffiekop Umbraco
Het veiligste open-source CMS

Wij bouwen in Umbraco. 

Umbraco is jaar in jaar uit het beste open source CMS

Waarom? Umbraco is flexibel, veilig en gebruiksvriendelijk en komt al jaren als beste open source CMS uit de bus in de Emerce100. Basic Orange werkt sinds 2012 met Umbraco en is expert in het bouwen en optimaliseren van flexibele maatwerk-websites. 

Quote
Theater De Vest / Grote Kerk Alkmaar heeft i.s.m. Basic Orange een flexibel en overzichtelijk webplatform gebouwd met in één CMS verschillende structuren voor de unieke locaties. Door de mogelijkheden van Umbraco en Widgets optimaal te benutten is er veel flexibiliteit gecreëerd voor het zelf inrichten van landingspagina’s voor speciale projecten en festivals. Basic Orange is een veelzijdig bureau waar we al jaren erg fijn mee samenwerken.
Elianne van Diepen Teamleider Marketing, Theater De Vest / Grote Kerk Alkmaar

Maak kennis met Umbraco

Umbraco 10 is de nieuwste, nog gebruiksvriendelijkere en veiligere versie van het Umbraco CMS. Maak zelf met Umbraco je website zoals jij dat wilt: van blogs, meertalige corporate sites tot responsieve campagnesites. Met handige plugins voor SEO, Analytics en het zelf maken van formulieren. 

Omdat security essentieel is

Umbraco is niet zomaar een Content Management Systeem; het is een krachtig platform dat is opgebouwd op het robuuste open-source .NET Core framework van Microsoft. Dit framework staat bekend om zijn uitmuntende veiligheid en indrukwekkende prestaties, en het werkt naadloos op verschillende platforms.

Wat Umbraco echt onderscheidt, is de immense gemeenschap van toegewijde ontwikkelaars die erachter staat. Dankzij hun voortdurende inzet blijft Umbraco evolueren en altijd up-to-date. Dit maakt Umbraco de ideale keuze voor organisaties die werken met gevoelige bedrijfsinformatie. Met Umbraco als basis voor je online platform kun je rekenen op de hoogste standaard van veiligheid en betrouwbaarheid."

widget.Title

Sites verhuizen en optimaliseren

Op zoek naar een nieuwe samenwerkingspartner? Wij optimaliseren en migreren ook bestaande Umbraco websites naar de nieuwste versie. Omdat Umbraco open-source is en de basis van de code bekend is, kunnen we in zeer korte tijd sites overnemen. Een verhuizing kan als dat nodig is binnen een dag geregeld zijn. Op basis van de bestaande omgeving ontwikkelen en optimaliseren we samen door om de website nog beter te maken.

Expertises

We combineren Umbraco met:

Maarten

Wil je weten hoe we Umbraco voor jouw website kunnen inzetten?

Ik vertel je er graag meer over.

Maarten Dirksen Directeur
Klanten

We werken met Umbraco voor o.a.