Macbook pro13
Klantcase

Supersnel je weggelopen huisdier aanmelden

Amivedi

Amivedi is Nederlands grootste vrijwilligersorganisatie die zich bezig houdt met het registreren van vermiste en gevonden huisdieren. Alle vrijwilligers werken vanuit huis met de computer en telefoon. Er zijn landelijk maar liefst 110 regionale meldpunten. Allemaal met het doel om uw weggelopen huisdier zo snel mogelijk weer thuis te brengen. 

Quote
De hoofddoelstelling van Amivedi is het koppelen van teruggevonden en weggelopen huisdieren aan hun baasje. Snel en laagdrempelig aanmelden van deze huisdieren is hierbij essentieel. Daarnaast is werving van vrijwilligers en het verkrijgen van donaties van groot belang voor de organisatie. Om hier invulling aan te geven is in samenwerking met Basic Oange een zeer gebruikersvriendelijke en sympathieke webomgeving gerealiseerd.
Antoine Lelieveld Oud voorzitter Amivedi
widget.Title

Backbone van de organisatie

Antoine Lelieveld, oud voorzitter vertelt in deze video: "In 2000 werden vermiste huisdieren nog op een centrale locatie verzameld, overgetikt en via papieren lijsten door het land verstuurd." Amivedi en Basic Orange bekeken hoe de kracht van het internet hierbij kan helpen. Alle meldingen van vermiste en gevonden huisdieren worden sindsdien via de website in de database opgeslagen en door de vrijwilligers van de meldpunten gecontroleerd, aangevuld en gemonitord. Antoine: "Door de jaren heen is de Amivedi site echt de backbone van de stichting geworden, waarop alle vrijwilligers zijn aangesloten." 

widget.Title

Facebook, E-mailmarketing & Umbraco 8

Basic Orange hielp met de inrichting van de regionale meldpunt pagina's op Facebook. Via social media is de zichtbaarheid van Amivedi enorm toegenomen: vermiste huisdieren worden sneller gesignaleerd en herenigd met hun eigenaar. Ook is via Facebook het leggen van contact met Amivedi heel makkelijk. Basic Orange assisteert daarnaast met de e-mail en sociale media marketing.

Op dit moment wordt het Content Management Systeem geüpdate naar Umbraco 8. Dit om de gebruiksvriendelijkheid, performance, veiligheid en de continuïteit van de systemen te waarborgen.

Car

stijging in verkeer

Wallet

stijging in conversie

Person

stijging in bezoekduur

Stuiterbal

daling in boucepercentage

Het resultaat

Toegepaste expertises

Door ons toegepaste expertises

Robin 1

Wil je weten hoe we ook jouw non-profit organisatie online succesvol kunnen maken?

Ik vertel je er graag meer over.

Robin Kool Accountmanager Non-profit bij Basic Orange

Altijd op de hoogte?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief
Gerelateerde klanten

We maken ook websites voor: