Leu Fotoheadervisual
Klantcase

Website en verhalenplatform in 1 Umbraco CMS

Landschap Erfgoed Utrecht

Landschap Erfgoed Utrecht is de eerste organisatie in Nederland die het beschermen van landschap en cultureel erfgoed samenbrengt. LEU verbindt mensen uit de provincie Utrecht met de natuur en geschiedenis van hun leefomgeving. Samen met maatschappelijke investeerders en vele vrijwilligers werkt LEU aan een duurzame toekomst. 

Quotes
"We wilden graag twee nieuwe websites: een corporate website en een site voor ons verhalenplatform. Als specialist op het gebied kon Basic Orange ons helpen met ons verouderde Umbraco CMS. Het klikte meteen, vooral omdat we hetzelfde dachten over het bouwen van websites. Basic Orange is zich ervan bewust dat het om meer gaat dan alleen de website. Het gaat erom dat je duidelijk hebt wat je wilt communiceren. De site is daar een onderdeel van."
Gert Hindriks Manager Marketing en Communicatie Landschap Erfgoed Utrecht
Basic Orange maakt het waar! Goeie en stevige (gespreks)partner, deskundig en state of the art. Betrouwbare projectleider zonder onaangename verassingen. Met hen is het gezamenlijk optrekken en gedeelde verantwoordelijkheid!
Ivo Brautigam Directeur Landschap erfgoed Utrecht
widget.Title

De werkwijze

"We begonnen ons traject met zeer intensieve maar leerzame sessies over onze doelgroepen, diensten en opdrachtgevers. Hier zijn uiteindelijk acht persona's en customer journeys uit voortgekomen. Basic Orange heeft ons geholpen met nadenken over hoe we de customer journeys inrichten: niet vanuit de verouderde ideeën die we al hadden, maar vanuit hoe ze zouden moeten zijn." 

widget.Title

De samenwerking

"We wilden graag een duurzame relatie bouwen, niet een die eindigde bij de oplevering van de site. Want hoe ga je meten wat het effect van de site is? Bij wie je site terechtkomt? Hoe betrek je je medewerkers en stroomlijn je interne informatiestromen? Basic Orange heeft ons gedurende het hele traject geholpen. Ze snappen de non-profitwereld en spreken dezelfde taal. We voelen een gemeenschappelijke liefde voor het onderwerp."

widget.Title

De partners

"Het is prettig dat Basic Orange nauw contact heeft met andere partijen. Zo hebben we met partner Eric Zomer gebrainstormd over onze naam en logo's en hoe we deze anders konden laden. Het heeft ons doen inzien dat we hiervoor veel verschillende boodschappen hadden en erg aan het zenden waren. Nu communiceren we alles vanuit één kern: passie. Die passie is voor ons hetzelfde als voor de bezoekers. We zijn een shared movement geworden"

Car

stijging in verkeer

Wallet

stijging in conversie

Person

stijging in bezoekduur

Stuiterbal

daling in boucepercentage

Het resultaat

Expertises

Door ons toegepaste expertises

Robin 1

Wil je weten hoe we ook jouw erfgoedinstelling online succesvol kunnen maken?

Ik vertel je er graag meer over.

Robin Kool Accountmanager Erfgoed bij Basic Orange

Altijd op de hoogte?

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Gerelateerde klanten

We maken ook websites voor: