Zorgcirkel Headervisual
Klantcase

Perfecte samenwerking met korte lijnen

De Zorgcirkel

De Zorgcirkel specialiseert zich in ouderenzorg in Noord-Holland, zowel thuis als op 27 fysieke locaties van de Zaanstreek en Waterland tot Alkmaar. In totaal biedt De Zorgcirkel persoonsgerichte zorg aan meer dan 7500 cliënten.

Quote
De Zorgcirkel werkt al een aantal jaren samen met Basic Orange. We zijn zeer te spreken over hun kundigheid en het meedenken tijdens een doorontwikkeling. Een groot pluspunt is hun service, dit gaat snel, persoonlijk en het voelt altijd alsof je op nummer 1 staat.
Stefan Vreeman Projectcoördinator website, De Zorgcirkel
widget.Title

De doelgroep

“Onze website is er niet voor de bezoekersaantallen, maar om te voldoen in een informatiebehoefte. In ons geval vaak die van de familie van een cliënt, maar ook voor onze werknemers wilden we graag een eigen plek. Basic Orange liet ons een aantal van hun andere websites zien, van bijvoorbeeld ziekenhuizen. Daarin zagen we een duidelijke keuze voor welke informatie je waar wilt laten zien. Mensen kiezen snel: ze willen meer informatie over een ziektebeeld, of over een afspraak maken etc. Die vraaggerichtheid vonden we heel fijn. Daarnaast vonden we het onderscheidend vermogen van de site belangrijk. De huisstijl moest aansluiten op die van de fysieke locaties. De website moest ook goed leesbaar zijn voor het geval familie hun vader of moeder toch een keer naar de website verwijst. Grote knoppen, afbeeldingen en lettertypen, en goede mogelijkheden om die in te stellen.”

widget.Title

De samenwerking

“De lijnen met Basic Orange zijn altijd kort, dat is zeer fijn. Als het nodig is, kunnen we gewoon mailen en bellen met de developers, zonder dat er iemand tussen zit. Met het CMS hebben we gelukkig weinig hulp nodig. We zijn blij dat het zo gemakkelijk werkt. Binnen ons team zijn er een aantal mensen niet zo in CMS’en thuis, maar ook hen lukt het goed om bijvoorbeeld een nieuwsbericht aan te maken. Momenteel werken we met Basic Orange nog aan een agendafunctie en synchronisatie met de Google Agenda voor alle activiteiten per locatie. Die werden tot nu toe gewoon geprint en opgehangen. En ook willen we in de toekomst aan de slag met online personalisatie, zodat bezoekers bijvoorbeeld sneller bij informatie over hun vestiging terechtkomen.”

Het resultaat

Expertises

Door ons toegepaste expertises

Robin 1

Wil je weten hoe we ook jouw zorginstelling online succesvol kunnen maken?

Ik vertel je er graag meer over.

Robin Kool Accountmanager Zorg bij Basic Orange

Altijd op de hoogte?

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Gerelateerde klanten

We maken ook websites voor: