Zorgpartners Headervisualdouble Mobile
Klantcase

Toegankelijke website en zorgcentra-subsites

Zorgpartners

Zorgpartners is een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Midden-Holland met diverse woon- en zorglocaties. Ze passen hun diensten aan op het individuele leven van elke cliënt. De kracht van Zorgpartners ligt in het naadloos verbinden van woon- en zorgmogelijkheden. Binnen de organisatie staat centraal: aandacht voor wensen en gewoonten, het behoud van eigen regie en het bevorderen van goede samenwerking.

widget.Title

Het doel

Eerder hebben we gewerkt aan de corporate website ter presentatie van Zorgpartners en haar diensten. Elke locatie kreeg een eigen subsite binnen het Zorgpartners label met unieke stijl. In 2023 leidde een nieuwe visie en merkcampagne tot een herziening van de huisstijl. Ook was er een technische upgrade naar Umbraco 8 wat de gelegenheid bood om de website verder te optimaliseren in structuur.

widget.Title

De uitdaging

Het is essentieel dat alle doelgroepen zich kunnen identificeren en gemakkelijk relevante informatie kunnen vinden. Ook dient het nieuwe design in lijn te zijn met de nieuwe merkstrategie en huisstijl. De uitdaging lag in het creëren van een frisse stijl voor zowel de hoofdwebsite als alle zorgcentra-subsites, met behoud van toegankelijkheid. Tegelijkertijd moest worden nagedacht over hoe de site kon bijdragen aan de zichtbaarheid van zorgpartners.

widget.Title

Snel naar relevante content

Dankzij snel links en doeltreffende 'call to actions' wordt de gebruiker moeiteloos naar relevante inhoud geleid. Met een overzichtelijk menu en speciale in-pagina menu's op langere pagina's volgen gebruikers een heldere route naar belangrijke informatie. 

Het resultaat

Het project resulteerde in een vernieuwde corporate website, waar (potentiële) cliënten, familie en medewerkers zich direct kunnen identificeren en snel naar relevante content worden geleid. Zowel de hoofdwebsite als de locatie-subsites zijn stijlvol vormgegeven met unieke kleurenschema's, zonder de toegankelijkheid te verliezen. Door middel van persoonlijke verhalen, essentiële statistieken en krachtige beelden wordt op overtuigende wijze gecommuniceerd waarom Zorgpartners de optimale keuze is.

Espertises

Door ons toegepaste expertises

Robin 1

Wil je weten hoe we ook jouw zorginstelling online succesvol kunnen maken?

Ik vertel je er graag meer over.

Robin Kool Accountmanager Zorg bij Basic Orange

Altijd op de hoogte?

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Gerelateerde klanten

We maken ook websites voor: