Ticket
Online ticketing

Optimale conversie met jouw ticketingsysteem

We koppelen met alle online kaartverkoopsystemen

We hebben jarenlange ervaring in online koppelingen met bestaande ticketingsoftwaresytemen en maatwerk intergraties. Voor musea en bedrijven, theaters, festivals en cursusinstellingen koppelen we diverse ticketingsystemen succesvol aan websites. We hebben ruime ervaring met Ticketmatic, Tixly, Activetickets, SRO Seatgeek, Tickets.com, Get-A-ticket, Yesplan en Cursad.

Samen met onze klanten optimaliseren we de customer journey van kaartbestellers, de beleving op de homepage, agenda-functie met gebruiksvriendelijke zoekfunctie en heldere en overzichtelijke ticketing schermen.  

Quote
Nu ben ik er het meest trots op dat de site zo flexibel is en dat we er alles mee kunnen. We kunnen iedere festivaleditie en ieder seizoen voor een compleet nieuwe look and feel gaan. Al onze communicatie wijst nu naar de kaartverkoop op de site en daarmee is alles één geheel geworden.
Juliëtte Dufornee Zakelijk coördinator Organisatie Oude Muziek
Basic Orange is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Innovatief en goede kennis van zaken in de theaterwereld. Ze denken goed mee met de wensen en behoeften van de klant. We zijn heel blij met onze nieuwe website!
Maikel Zeekant Marketing - Theater De Purmaryn
Expertises

We combineren online ticketing met:

Maarten

Wil je weten hoe we online ticketing voor jou kunnen integreren?

Ik vertel je er graag meer over.

Maarten Dirksen Directeur
Klanten

Wij koppelen ticketingsystemen o.a. voor: